Ви благодариме на вашиот интерес за научната анкета „ Мали водни тела (езерца) во урбаните средини “

Дали некогаш сте се запрашале зошто урбаните езерца постојат и кои услуги ги нудат? Можете да дознаете повеќе со тоа што ќе ја пополните анкетата.

Оваа анкета се спроведува во рамките на проектот „Urban Algae“. Вашето учество ќе ни помогне да се здобиеме со ценето научно сознание за урбаните езерца.

Анкетата е анонимна и ќе ви одземе околу 20-25 минути да ја пополните.

Анонимна - Во овој момент (08/2019) ги следиме дефинициите на Регулативата за Заштита на Општите Податоци (БДПР) за лични податоци на Европската Унија.

https://gdpr-info.eu/issues/personal-data/

Го цениме вашето учество во нашата анкета и истражување. Со цел да ја пополните анкетата треба да сте постари од 14 години во моментот на спроведувањето на анкетата.


1. согласност?

Со кликање на „се согласувам“ копчето подолу, вие потврдувате дека вашето учество е волонтерско и дека сте свесни дека сте во можност да изберете да ја завршите или прекинете анкетата во секое време и без дадена причина.


Urban Algae website